Interieur Hypotheekplatform

Interieur Hypotheekplatform met interieur "Het nieuwe werken"

Interieur HypotheekplatformInterieur HypotheekplatformInterieur HypotheekplatformInterieur Hypotheekplatform

 

 

Voor Hypotheekplatform heeft DockZ een ruimte ontworpen waar de klanten op een informele manier worden ontvangen.
In de ruime zithoek kunnen klanten met een kopje koffie wachten op een van de hypotheekadviseurs. Aangezien de gesprekken met de adviseurs redelijk vertrouwelijk zijn is er voor gekozen om gesloten glazen bespreekkamers te maken.
De bespreekkamers zijn vrij huislijk ingericht. Tafel met stoelen op kleed en boven de tafel een sfeervolle hanglamp. Het kleed en de vitrage zorgen voor de nodige geluiddemping. Voor minder persoonlijke overleg kan het gesprek ook plaats vinden in de open bespreekplek of aan de lange tafel.
Op de vide is ruimte te gemaakt voor lunchen, een extra gesloten bespreekkamer en kantoorruimte voor de backoffice.

De totale inrichting van de kantoor ruimte is gebaseerd op “het nieuwe werken”: Dit is een manier van werken die voor medewerkers en bezoekers leuker en inspirerender is. Dit alles natuurlijk met het doel dat het ook voor de organisatie flexibeler en productiever is.