Receptie en entree Stolt Nielsen

Entee-Stolt-Nielsen

receptie stolt-Nielsen Dockz 1receptie stolt-Nielsen Dockz 2receptie stolt-Nielsen Dockz 3

DockZ

DockZ heeft in samenwerking met Metz woninginrichting voor Stolt Nielsen een entree gebied ingericht. De vraag van Stolt Nielsen was om de receptie in het souterrain te vernieuwen tot een warme en moderne ruimte. In de bestaande ruimte stonden twee grote scheepsmodellen in glazen vitrines.Deze modellen hebben we in twee transparante loungemeubels  ingebouwd. Zo ontstaat er een een mooie centra plek waarin alle functies (zitten, werken en vitrine) zijn opgenomen.  Voor de  kleine ramen zijn grote lichtpanelen aangebracht met prachtige beelden van de Stolt Nielsen tankers. De huiskleur rood komt in het vloerkleed en de meubels terug. Grote Plant vervangen voor subtielere cactus. Er is met zorg verlichting gekozen om een donkere ruimte te voorkomen.