Stadskantoor in Enkhuizen

Stadskantoor Enkhuizen

Stadskantoor Enkhuizen Publiek leestafelStadskantoor Enkhuizen Publiek wachten

Stadskantoor Enkhuizen balie en backofficeStadskantoor Enkhuizen detail deur en glas
Stadskantoor Enkhuizen glas met zandstraal print
Stadskantoor Enkhuizen bespreekruimtes
Stadskantoor Enkhuizen detail ontvangstbalie frontoffice

Het thema “open gooien” is in het ontwerp voor het stadskantoor voor Enkhuizen vertaald naar een ruimte waar de bezoeker klantvriendelijk wordt ontvangen en op maat wordt geholpen. De ontvangstbalie “frontoffice”loopt geleidelijk over in de lange lees- en computermeubel waar bezoekers actief kunnen wachten.
De ambtenaar zit niet meer achter glas, maar samen met de burger in gesprek aan een ronde tafel. De ruimte voor deĀ  backoffice is transparant zodat er visueel contact is tussen de medewerkers onderling maar ook tussen de medewerkers en bezoekers.